Inchide

Termeni și condiții de utilizare

Dispozitii generale :

   Prin prezenta se stabilesc conditii de vanzare a produselor din magazinul on-line www.decolte.ro , proprietatea S.C. EMIL LINE S.R.L. , societate comerciala legal infiintata conform legilor romane , cu sediul in Bucuresti, Str.RAMNICU VALCEA, Nr.26, Bl 15 B, sc. 1, Et. 4, Ap 26 inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1639/2005, CUI RO17175716. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implică acceptarea a prezenţilor  termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului îţi recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabilă. Prin deţinerea unui cont pe site-ul nostru, www.decolte.ro înseamnă că eşti de acord si accepţi ca, fără nicio notificare prealabilă,  să putem sterge sau adauga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate pe site.

Produsele :

Produsele comercializate de www.decolte.ro sunt produse noi, ambalate de Decolte Romania . Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentata.Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferite de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect) De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislaţia în vigoare, în ceea ce priveste informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea pot interveni erori de 2-3 cm în măsurile articolelor prezentate şi afişate pe site. Preţurile produselor includ Taxa Pe Valoare adăugată (TVA) şi nu includ taxele de livrare.

Livrarea :

Livrarea coletului are loc in 1-3 zile lucratoare prin curierat rapid in  Romania prin intermediul colaboratorilor nostri: firma de curierat rapid sau prin Post Romana.

Taxa de livrare este achitata de client. Dar nu-ti face griji, noi facem tot posibilul ca aceasta taxa sa fie una cat mai mica pentru tine.

 Returnarea :

Daca nu esti multumit de produse, nu iti vin, sau pur si simplu te-ai razgandit, poti returna produsele in maxim 14 zile calendaristice iar noi iti vom returna banii rapid, fara formalitati.

Suma pe care ti-o datoram in urma returului (valoarea produselor, nu si a transportului) o poti folosi pentru a cumpara de la noi un alt produs sau ti-o putem vira intr-un cont bancar pe care ni-l pui la dispozitie.

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

    Clientul poate returna produsele doar daca acestea nu prezinta semne ca ar fi fost purtate si daca eticheta este intacta. Se pot returna doar seriile complete!

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

           Deoarece dumneavoastra aveti posibilitatea de a va exprima parerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializam puteti suna la Protectia consumatorului,  telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999  linie telefonica cu apelare gratuita.                                          

Protectia datelor cu caracter personal

         Pentru a comanda produse de pe site-ul www.decolte.ro trebuie sa va creati un cont, prin completarea formularului de inregistrare. Acest formular contine urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, email, adresa, numar de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dati consimtamantul pentru a le introduce in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

        Datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati sunt folosite doar de DECOLTE si nu vor fi dezvaluite tertilor, exceptie fiind firma de curierat care asigura livrarea coletului dumneavoastra.