Inchide
Tu ce planuri ai pe 2019?
5
ian
0
Decolte Romania Blog Home
Tu ce planuri ai pe 2019?

Timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plang, prea scurt pentru cei care sarbatoresc, dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate -  William Shakespeare

  

Hello,

 

Tocmai am pasit in noul an si dorim sa va uram 365 de zile de poveste, de povesti uimitoare si pline de zambete. 

 

Pentru anul care urmeaza, noi ne-am facut deja planuri si vrem sa le impartasim  cu voi, asta pentru ca ne place sa dam mai departe, lucrurile la care tinem si, care credem noi, ca va sunt de folos. 

 

Pentru 2019, noi ne-am propus 5 lucruri de care vom tine cont, indiferent de locul unde ne aflam, de oamenii pe care ii vom intalni, de actiunile pe care le vom face. Acestea sunt lucruri foarte simple, ce nu ar trebui sa necesite vreun efort supraomenesc, ci mai degraba doar implicare si atentie.

 

Asadar, sunteti pregatiti sa ne cititi planurile? 

 

Pe 2019, vom: 

 

  1. Iubi mai mult. Da, exact asa!

 Vezi tu, suntem intr-o continua agitatie tot timpul si, deseori, uitam sa mai iubim si sa le aratam celor din jurul nostru cat de importanti sunt pentru noi. Iubirea este esentiala in orice facem, pentru ca doar prin puterea acesteia, ne gasim stabilitate, afectiune, curaj, incredere si motivatie, fapt pentru care te sfatuim sa pui asta in topul planurilor tale.

 

  1. Calatorii.

Calatoriile te ajuta sa te dezvolti, sa descoperi alte culturi, sa devii mai curios, sa iti faci experiente pe care nu ai cum sa le uiti vreodata. Calatoriile te poarta in lumi diferite, te invata sa te adaptezi in orice mediu si, mai presus de toate, reprezinta principala modalitate prin care poti sa-ti faci prieteni pe toate taramurile lumii.

 

  1. Zambi mai des

Daaaa, ne-am propus sa fim mai pozitivi, mai plini de viata, mai optimisti pentru ca, in fond, viata ne ofera ceea ce meritam. Odata ce vom fi mai voiosi, increzatori in noi, vom atrage oameni potriviti in jurul nostru.

 

  1. Invata noi lucruri

De fapt, ne-am propus ca in acest an, sa ne descoperim o noua pasiune. De exemplu, eu vreau sa merg la înot, o colega de a mea vrea sa faca dansuri, un alt coleg sa invete sa gateasca, etc. Pe langa lucrurile pe care le face fiecare zilnic, mers la birou si apoi treburi de ale casei, noi ne dorim sa iesim mai des din rutina si sa ne punem pe treaba la propriu. Ce spuneti, veniti cu noi?

 

  1. Sa citim mai des.

Exact, nu vreau sa-mi mai scape din mana cartile interesante. Pe langa faptul ca-mi doresc sa ies din rutina zilnica cu planurile de mai sus mentionate, vreau sa-mi dedic mai mult timp cititului. A citi înseamna dezvoltare personala, emotionala, intelectuala, inseamna invataturi, cunoastere, libertatea de a gandi si posibilitatea de a intelege mai multe lucruri despre cele ce prezinta interes pentru tine. 

Asadar, 2019, avem planuri mari cu tine.

Ne dorim sa fii fantastic, iar noi vom contribui la acest lucru.

 

Scrie un comentariu